Arrangementer

Arrangementer for medlemmer

Vinlauget Grand holder løbende arrangementer forbeholdt laugets medlemmer – Tilmelding til disse arrangementer kræver, at man logger ind.

11. og 12. oktober kl. 1900: Laudrup Vine kommer og præsentere nogle af Spaniens bedste vinhuse, hvor der bla. vil være mulighed for at smage Artadi som James Suckling lige har kåret som nr. 1 og 2 af de bedste vine i Spanien. Derudover vil vi smage andre vinhuse fra listen som ligger på 90+ og det vil være en blanding af vine som kan drikkes nu, men også vine der har stort gemmepotentiale.

Vores huskok vil lave tapas til arrangementerne.

27. oktober: (lukket arrangement) I samarbejde med BUCH´s herremagasin, Vejle, afholder vi en fremvisning med vinsmagning. Tilmelding sker via BUCH´s herremagasin.

1. november kl. 1900: Champagne smagning med Lucas Holdt Lange, Cuveé Champagne. Lucas er medlem i Vinlauget Grand, og ved absolut ALT om Champagne.

15. og 16. november kl. 1900: Laudrup vin kommer og præsentere nogle af USA´s bedste vinhuse. Her vil fokus ikke være power, overgjorte, marmeladeagtige og ubalancerede vine, men til gengæld vine som har finesse, elegance, kompleksitet og personlighed. Så har du en kærlighed, eller vil smage noget af det bedste vin fra USA, skal du ikke gå glip af denne aften.

6. december (tidspunkt tilgår): Julearrangemen! Vores huskok Jesper laver julemad, og Vinkonsulatet kommer med julevin, så vi kan smage hvilken vin vi bedst kan lide til anden eller flæskestegen.

27. december (Tidspunkt tilgår): Så er der mulighed for at købe nytårsvinen! Vinkonsulatet kommer og serverer vin og champagne, mens Vinlauget er vært ved kanapeer.

24. januar kl. 1900: Vinkonsulatet serverer vin fra Piemonte. Brian Holze har lovet at servere en helt ny Barolo, som de er begyndt at importere.

 

Åbne arrangementer

Der afholdes også en række arrangementer, som er åbne for alle mod køb af billet. Disse arrangementer annonceres her på siden i Drop-Down menuen under arrangementer, hvor man også kan tilmelde sig.