Arrangementer

18. November – Rare Wine Invest

En spændende aften hvor vi får besøg af Rare Wine Invest.
Vi skal snakke investering af vin. Der serveres lidt forskellige vine og tapas til.

“Hos RareWine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin til markedspris og uden moms.”

Rådgivning og investering
RareWine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

Håndtering og opbevaring
Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin sikkert på vores tempererede lager i Danmark – Nordens eneste toldoplag for vin.

Frasalg af vin
Som investor har du fordel af, at RareWine Invests søsterselskab RareWine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til markedspris til RareWine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

Arrangør: Rare Wine Invest

 

08. December – Champagne aften med Cuvée Champagne

Det klassiske champagne mod det moderne! Hvad gør champagnen klassisk og hvor går den nye tendens hen i det forjættede distrikt?
Hvad er forskellene og hvad er lighederne, denne aften skal vi smage 6 forskellige champagner hvor modsætninger mødes og vi forhåbentlig får en bedre forståelse for hvor de nye vinde blæser.
Til smagningen serveres der tapas, leveret af La Cantina Maria.
Arrangør: Cuvée Champagne