Arrangementer

Arrangementer for medlemmer

21. marts kl. 1900

Vi får besøg af Søren Salin fra Salin Group og Wynne Pederson-Nedry, som er medejer og Winemaker på RR Wines.

Vi skal både smage ældre og yngre årgang Pinot Noir fra RR Wines.

RR Wines gør meget ud af at gemme deres vine i længere tid så de kan tilbyde blandingskasser med 12 forskellige årgange. Det er produceret i meget små antal men det er muligt at efterbestille det som evt. ikke måtte ligge på lager her i DK. Priserne på RR Wines vine ligger på ca. kr. 550 incl. moms pr. stk.

Så er Wynne også tilknyttet et andet winery som hedder 00, igen en meget lille producent som laver deres vine på en lidt anderledes måde, men det er Wynne meget bedre til at forklare, så det giver vi jer lejlighed til, at høre på aftenen.

Vinene fra 00 Wines er efteragtet som Collectors Item og vi skal smage 2015 VGW Chardonnay og 2016 EGW Chardonnay. Desuden har vi en 2015 VGR Pinot Noir med. Priserne på 00 Wines starter ved kr. 500 incl moms.

17. april kl. 1900

Champagnesmagning med Lucas Holdt Lange, der har Cuveé Champagne, og som tidligere har afholdt en fantastisk champagnesmagning i Vinlauget. Lucas Holdt Lange finder sine champagner hos de små producenter.

4. maj kl. 1900

BYO og intim koncert med Thomas Dørr, som flere af jer oplevede i Vinlauget den 7. februar.

BYO betyder ”Bring Your Own” og efter vi har serviceret jer, skal i selv i arbejdstøjet J

Vi laver 16 pladser og hvert medlem medbringer 2 flasker af sin favorit vin – der er frit spil, men en rettesnor kan være 500,- pr. flaske. Hvis ens favorit koster 100 kr., er det bare den man tager med.

Vinlauget sørger for tapas og noget lækkert musik med Thomas Dørr.

Hvert medlem, præsenterer sin egen vin, som vi drikker over et stykke musik og diskuterer vinen – og ja, det gør vi så 16 gange.

Vi håber alle bakker helt op og finder noget spændende frem.

13. maj kl. 1900

Vi får besøg af endnu en winemaker nemlig Kevin Grand, Ataraxia, som kommer fra Sydafrika, han laver nogle rigtig gode Chardonnay og Pinot Noir.

Nærmere tilgår.

29. maj kl. 1900

Afholder vi portvinssmagning, hvor Vinkonsulatet kommer og serverer nogle forskellige typer portvin.

Nærmere tilgår.

13. juni kl. 1900

Afholder vi glassmagning med glasserien Veritas fra Riedel. Hvor starter den gode vinoplevelse? Vinen er jo en forudsætning, men når man har prøvet at drikke vin af forskellige glas, så er man heller ikke i tvivl om, at glasset også har en betydning!

 

Åbne arrangementer

Der afholdes også en række arrangementer, som er åbne for alle mod køb af billet. Disse arrangementer annonceres her på siden i Drop-Down menuen under arrangementer, hvor man også kan tilmelde sig.