Arrangementer

Arrangementer for medlemmer

7. & 8. marts kl. 1900: Laudrup Vine kommer og præsenterer nogle af deres allerbedste hvidvine. Nærmere om dette tilgår.

21. marts kl. 1900

Vi får besøg af Søren Salin fra Salin Group og Wynne Pederson-Nedry, som er medejer og Winemaker på RR Wines.

Vi skal både smage ældre og yngre årgang Pinot Noir fra RR Wines.

RR Wines gør meget ud af at gemme deres vine i længere tid så de kan tilbyde blandingskasser med 12 forskellige årgange. Det er produceret i meget små antal men det er muligt at efterbestille det som evt. ikke måtte ligge på lager her i DK. Priserne på RR Wines vine ligger på ca. kr. 550 incl. moms pr. stk.

Så er Wynne også tilknyttet et andet winery som hedder 00, igen en meget lille producent som laver deres vine på en lidt anderledes måde, men det er Wynne meget bedre til at forklare, så det giver vi jer lejlighed til, at høre på aftenen.

Vinene fra 00 Wines er efteragtet som Collectors Item og vi skal smage 2015 VGW Chardonnay og 2016 EGW Chardonnay. Desuden har vi en 2015 VGR Pinot Noir med. Priserne på 00 Wines starter ved kr. 500 incl moms.

17. april kl. 1900

Champagnesmagning med Lucas Holdt Lange, der har Cuveé Champagne, og som tidligere har afholdt en fantastisk champagnesmagning i Vinlauget.

 

Åbne arrangementer

Der afholdes også en række arrangementer, som er åbne for alle mod køb af billet. Disse arrangementer annonceres her på siden i Drop-Down menuen under arrangementer, hvor man også kan tilmelde sig.