Arrangementer

Arrangementer for medlemmer

Vinlauget Grand holder løbende arrangementer forbeholdt laugets medlemmer – Tilmelding til disse arrangementer kræver, at man logger ind.

11. og 12. oktober: Laudrup Vine kommer og præsentere nogle af Spaniens bedste vinhuse, hvor der bla. vil være mulighed for at smage Artadi som James Suckling lige har kåret som nr. 1 og 2 af de bedste vine i Spanien. Derudover vil vi smage andre vinhuse fra listen som ligger på 90+ og det vil være en blanding af vine som kan drikkes nu, men også vine der har stort gemmepotentiale.

1. november: Champagne smagning med Lucas Holdt Lange, Cuveé Champagne. Lucas har meldt sig ind i Vinlauget Grand og ved absolut ALT om Champagne – Martin og Jesper har ”testkørt” arrangementet 🙂

15. og 16. november: Laudrup vin kommer og præsentere nogle af USA´s bedste vinhuse. Her vil fokus ikke være power, overgjorte, marmeladeagtige og ubalancerede vine, men til gengæld vine som har finesse, elegance, kompleksitet og personlighed. Så har du en kærlighed, eller vil smage noget af det bedste vin fra USA, skal du ikke gå glip af denne aften.

 

Åbne arrangementer

Der afholdes også en række arrangementer, som er åbne for alle mod køb af billet. Disse arrangementer annonceres her på siden i Drop-Down menuen under arrangementer, hvor man også kan tilmelde sig.