Arrangementer

Smagninger 2021

14. Januar – Australien, Koldklima

For mange er Australien lig med varme og meget voldsomme vine, men i Laudrup vin har vi altid arbejdet med koldt klima fra Australien, og det er med til at give mere elegante og personlige vine. Vi vil komme til at smage fra forskellige producenter, men fælles for dem alle er, at det er vine med stor personlighed og kvalitet.

Arrangør: Laudrup vin

27. Januar – La Ganghija, Barbaresco i særklasse

Den talentfulde vinmager, Enzo Rapallino, står bag vinene fra La Ganghija, som dækker over fantastisk Barbaresco.

Vingården ligger i Treiso, som er den højest beliggende af de tre kommuner i Barbaresco-distriktet. Treiso udgør den sydøstlige del, der ligger nærmest Barolo, og dette i kombination med højden på  cirka 400m giver kraftige Barbaresco’er med et maskulint udtryk og stor holdbarhed. Vi faldt fuldstændig for Enzo’s vine ved en større blindsmagning af Barbaresco 2015, og havde begge hans vine i toppen. Dette på trods af at der var flere prominente Barbaresco-producenter i feltet.

Efter vores mening er Enzo’s Barbaresco’er helt i klasse med upper-range Barolo, da han råder over marker i nogle af de bedste cru’er i Barbaresco.

Arrangør: Piemonte på flaske

11. Februar – Eksklusiv aften med jakkesæt fra Suits for you & Champagne

Er du interesseret i den gode tøjstil og på jagt efter et nyt jakkesæt, så er chancen der, når Chris Levinsen fra Sjölin/Suits by you – gæster Vinlauget Grand.

Sjölin laver skræddersyede jakkesæt og i Vinlauget introducerer vi kun gæster, hvor vi selv kan stå inde for produkterne. I dette tilfælde købte Brian Gade et jakkesæt og var sindssygt begejstret – og bestilte straks et mere, pris og kvalitet hænger ganske enkelt fantastisk sammen.

Kom og få præsenteret Sjölin konceptet, mens Lucas Holdt Lange fra Cuvee Champagne kommer og leverer både Champagne og rådgivning.

Herudover vil Thijs, fra No14 vin og tapas i Vejle, kreere små tapas retter der kan nydes stående.

Ideen er, at der er mulighed for, at gå rundt og få en snak med Chris og Lucas og ikke mindst med hinanden, mens man nyder tapas og Champagne – og evt. benytter lejligheden til, at få taget mål til sit nye jakkesæt.

Arrangør: Suits for you/Sjölin & Cuvee Champagne

25. Februar – Pinot Noir around the world

Mere info kommer.