Arrangementer

29. August kl. 19.00 – Chablis smagning

Vi får besøg af Brian fra vinkonsulatet, som vil præsentere os for vinhuset Domaine Daniel-Etienne Defaix.

Det er en af Frankrigs, og verdens mest traditionsrige producenter som laver vin på Domaine Du Vieux Chateax i Chablis. En vingård som har produceret vine i over 800 år – og med Defaix familien i førersædet gennem 14 generationer har de leveret vine til verdens konger i hundredvis af år.

Daniel-Etienne Defaix laver vin af druer fra 1.cru markerne i Les Lys, Vaillon, Cote de Léchet og de 2 Grand Cru marker – Blanchot og Grenouilles

Desuden holder Daniel-Etienne vinene i kælderen, indtil de efter hans mening, begynder at blive drikkemodne, så 1.cru og grand cru vinene holdes i kælderen i 10 -14 år inden frigivelse.

Arrangør: Vinkonsulatet

30. August kl. 19.00 – Spansk aften

Vi får besøg af en spansk kok, som vil lave forskellige retter med Foie Gras, Sobrasada og præsentere os for højkvalitets skinke. Hertil serverer Laudrup vine spanske vine.

Kom med til en aften hvor vi smager nogle af de klassiske vine og den “nye” stil i Spanien. Vi vil også komme et smut forbi Mallorca og Tenerife, hvor vi arbejder med nogle af de bedste producenter. Det bliver en super aften, hvor vi kommer til at smage de store forskelligheder der er i Spanien, og ikke mindst hvor god kvalitet der bliver lavet.

Arrangør: Laudrup vine og La Cantina Maria

03. September kl. 19.00 – Besøg af vinhuset Castello Banfi

Vi får besøg fra Toscana i Italien af det anerkendte vinhus Castello Banfi.

Den Italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca 3000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca 1000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede vinerier samt en fæstning fra det 11. århundrede.
Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved at vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly.

Arrangør: Nørre Aaby vinhandel, Fyns vinkompagni

19. September kl. 19.00 – Klassisk Italien

Vi får besøg af Adriat Vine, som er eksperter i Italiensk vin.
De vil guide os gennem en aften i nogen af de store klassiske områder i Toscana og Piemonte.
Vi skal smage Barolo, Barbaresco, Brunello og Chianti.
En aften og en smagning med 10 flotte og klassiske vine på Nebbiolo og Sangiovese

Arrangør: Adriat vine

03. Oktober kl. 19.00 – Besøg af det spanske vinhus Artadi

En aften med et af Spaniens bedste vinhuse. Artadi har tre vingårde i Spanien, og vi vil denne aften komme til at smage vine fra dem alle.
Det hele startede i Rioja hvor deres tilgang er den moderne stil, og hvor terroir er et nøgleord. Artadi har sidenhen købt i Navarra og Alicante, hvor de laver nogle af områdes bedste vine, og filosofien er den samme som i Rioja.

Arrangør: Laudrup Vine

10. Oktober kl. 19.00 – Australien, koldklima

For mange er Australien lig med varme og meget voldsomme vine, men i Laudrup vin har vi altid arbejdet med koldt klima fra Australien, og det er med til at give mere elegante og personlige vine. Vi vil komme til at smage fra forskellige producenter, men fælles for dem alle er, at det er vine med stor personlighed og kvalitet.

Arrangør: Laudrup vine

23. Oktober kl. 19.00 – Bordeaux smagning

Mere info følger.

18. November kl. 19.00 – Besøg af Leo Steen Wines

Mere info følger

28. November kl. 19.00 – Champagne smagning med Cuvée Champagne 

Lucas Dupond indehaver af Cuvée Champagne og medlem af Vinlauget Grand afholder champagnesmagning med små perler fra nordfranske distrikt af egen import. Alle producenter er håndplukket og viser hvad det rigtige champagne kan.