Koncept

Som medlem af Vinlauget Grand får du:

 • Netværk af mennesker, der har interesse for vin og nyder at smage forskellige og gode vine
 • 10-15 Vinsmagninger om året, med forskellige vinleverandører, der gerne giver indiduel rådgivning og mulighed for unikke vinkøb.
 • Vinopbevaring i privat og aflåseligt kælderrum – med alarm, videoovervågning,  adgangskontrol, men hvor du selv har mulighed for adgang hele døgnet
 • Adgang til vinlaugets smagelokale ”Grand Lounge” med op til 30 siddende gæster, hvor der også er mulighed for egne arrangementer og møder i unikke omgivelser
 • Adgang til Vinlaugets køkken, hvor der er 3 fuldt indrettede køkkener, hvor du sammen med dine gæster selv kan lave mad, eller få en af vinlaugets tilknyttede kokke til at lave mad
 • Adgang til The Library, hvor du helt uformelt kan mødes med andre vinelskere.
 • Digital platform til at styrke kommunikationen, netværket og fællesskabet, og hvor der er mulighed for at sælge vine til de øvrige medlemmer.
 • Der er tegnet forsikring af din vin i kælderen

 

Kendskab til vin er på ingen måde en forudsætning for at være medlem. Læring og nye oplevelser med vin, prioriteres højt, og vi har derfor allieret os med flere professionelle partnere, der hver især kan bidrage med deres specialer og rådgivning. Vi stiller meget høje krav til både arrangementer og kompetencerne hos vores partnere.

Vinlauget Grand er skabt på baggrund af en passion for vin og alt det, der omgiver dette

 • fællesskab med atmosfære og netværk for vininteresserede
 • gode oplevelser og ny viden om vinens verden
 • perfekt afstemt mad

Men hvad kan Vinlauget Grand, som de andre vinklubber og fællesskaber ikke kan, og hvad er helt unikt ved lige netop Vinlauget Grand?

Når man træder ind i vinlaugets kælder, besvarer spørgsmålet nærmest sig selv. Vinlauget Grand giver nemlig sine medlemmer adgang til en vinkælder langt nede i jorden i en mere en 100 år gammel historisk bygning.

Der er plads til omkring 50.000 flasker vellagret vin i de stemningsfulde omgivelser. Hvert medlem får sin egen aflåste vinkælder i varierende størrelse med en kapacitet fra 250 flasker.

Man kan i sin egen kælder lagre og følge vinens udvikling over en årrække i selskab med vinlaugets øvrige medlemmer, som jo har samme passion. Dermed er rammerne skabt for både et mødested og arrangementer ud over det sædvanlige!

Vinlauget Grand byder løbende sine medlemmer på arrangementer, oplevelser, vinsmagninger og middage. Det er et bærende element, at vi sammen deler vores interesse for vin og vinens verden.

Da vi spurgte kommende medlemmer om gode råd til konceptet, lagde flere af dem vægt på muligheden for at sælge og bytte vin i alle prisklasser, eller have selskab til at åbne lige netop den flaske, man har gået og kigget på i mange år. Der vil derfor være en elektronisk platform, hvor medlemmerne kan kommunikere.

For at fuldende mulighederne for et godt arrangement, er der indrettet et fuldt udstyret køkken, som kan reserveres til private middage med vinen i centrum – med eller uden en af vinlaugets tilknyttede kokke.

Der er naturligvis også mulighed for at bestille en uformel tapas anretning til private arrangementer eller forretningsmøder, som kræver lidt anderledes oplevelser – leveret lige til døren.

Kort sagt er det et sted, der overrasker og hvor kun fantasien sætter grænser – et sted, og et møde, dine gæster aldrig vil glemme.